Bas & Heleen

Bas & Heleen

Tijdens de voorbereiding van een huwelijk komt van alles kijken. Belangrijk zijn een fotograaf en een videograaf. Dit om de mooie momenten vast te leggen. Tijdens onze zoektocht hebben we voornamelijk gekeken op websites van verschillende fotografen. We zochten iets wat we mooi vonden en wat goed bij ons paste. Uiteindelijk zijn we op de site van Fred en Patricia terecht gekomen. De manier van fotograferen en het licht in de foto’s sprak ons erg aan. Maar naast dat wilden we ook een gevoel hebben met wat voor persoon je te maken hebt en hoe de foto’s geleverd worden. Tijdens het eerste telefoongesprek met Fred was er al direct een klik. We hebben een afspraak gemaakt om de mogelijkheden door te spreken en elkaar even af te tasten. Tijdens het gesprek konden we goed aangeven wat we zochten. De klik was goed en we hebben direct besloten om met hen in zee te gaan.

Tijdens de voorbereidingen hadden we een aantal locaties uitgezocht. IJverig als wij waren, kwamen we op teveel locaties. Na overleg met Fred hebben we een locatie voor binnen en buiten uitgezocht. Volgens Fred zou het op de dag zelf allemaal op z’n plek vallen. En dat klopte.

Vlak voor het huwelijk kregen we te horen dat Fred nog iemand mee zou nemen. Dit om een nog mooier resultaat te bereiken. Dit vonden we erg prettig. Op de grote dag hebben we echt genoten. Fred en Patricia hebben ons goed begeleid bij het maken van de foto’s. We zijn binnen begonnen met foto’s maken omdat het buiten regende. Daarna zijn we een stuk gaan lopen naar een andere locatie. En onderweg hebben we spontaan super mooie foto’s gemaakt wat we eigenlijk niet hadden verwacht. Fred heeft goed inzicht in waar hij foto’s wil maken en hoe hij het goed voor de lens krijgt. Bij het officiële moment waren we zenuwachtig en hebben we eigenlijk niet gemerkt dat ze er waren. Precies wat we prettig vonden. Daarna uiteraard nog foto’s met familie en vrienden gemaakt waarbij Fred alles ook goed aanstuurde.

Omdat we in de vakantieperiode zijn getrouwd moesten we wat langer op de foto’s en het fotoboek wachten. Maar het was het wachten waard. Het zijn schitterende foto’s geworden. En daarbij viel op dat een van de spontane foto’s een van de mooiste is geworden.

Bij het bekijken van de proefdruk van het fotoalbum werden we ook nog netjes geadviseerd welke foto we het beste groot konden laten afdrukken voor in de woonkamer. Zowel de foto als het materiaal waarop deze gedrukt wordt is besproken. Met de grote keus van mogelijkheden is dit fijn.

De kwaliteit van het fotoboek is erg mooi. Ook alle overige foto’s zijn in hoge kwaliteit aangeleverd zonder logo’s. Ook bij de foto’s welke niet in het fotoboek terecht zijn gekomen is er aandacht besteed om deze er goed uit te laten komen.

Al met al zijn we erg blij dat we voor hen gekozen hebben en zouden dit zonder twijfel opnieuw doen.