Henri & Miranda

Henri & Miranda

Voor onze bruiloft hadden wij gekozen voor Kasteel Wijenburg in Echteld. Aangezien wij niet uit deze regio komen hebben we een keuze gemaakt uit de lijst van hofleveranciers die het kasteel heeft. Op basis van de (foto)voorbeelden kozen wij unaniem voor Fred en dat bleek een uitstekende keuze. De bruidegom is niet zo van het poseren voor een foto en dat bleek geen enkel probleem te zijn bij Fred. Hij heeft een plaatje voor ogen – kent ook elk plekje op het kasteel – en vraagt vooral niet te poseren, maar te genieten van de momenten met elkaar. Dit zie je op de foto’s terug, want daar spat de spontaniteit, romantiek en het plezier van af. Niet alleen heeft Fred perfecte plaatsjes geschoten, maar Patricia heeft dit vertaald naar een schitterende lay-out welke in ons trouwalbum is verwerkt. Elke keer wordt je bij het bekijken van de foto’s opnieuw verrast door de detaillering en unieke plaatjes. En ja, wij zijn een fan van Fred en Patricia geworden!