Jermy & Miranda

Jermy & Miranda

“Wij zijn met de voorbereidingen van onze trouwdag op 1-7-2017 al ruim 2 jaar van te voren begonnen.
We wisten eigenlijk niet goed waar we moesten beginnen, alleen wisten we direct welke fotograaf we wilde hebben, want wij hadden namelijk al meerdere positieve ervaringen met Design & Zo.

De manier van fotograferen en de service er rondom heen is in 1 woord perfect. De eerste afspraak was heel bijzonder, Fred heeft zoveel fijne contacten dat met de eerste afspraak bij Fred al gelijk de videograaf, locatie en ambtenaar besproken werden onder voorbehoud.

We konden in de voorbereidende gesprekken benoemen wat onze wensen waren omtrent foto’s met de trouwvrachtwagen en onze hond nero. Fred heeft hier zo mooi op ingespeeld en gaf de vele mogelijkheden die er waren direct al aan. Door de prettige voorbereidingen konden we alles rondom het fotograferen met heel ons hart los laten aan Fred en Patricia.

We zijn binnen begonnen met foto’s maken, omdat het buiten regende. Daarna zijn we nog naar een andere locatie gereden. Fred en Patricia hebben goed inzicht in waar we foto’s konden maken en hoe er unieke foto’s gemaakt konden worden. Daarnaast was er telefonisch contact met Fred en de ceremoniemeester tijdens de trouwdag om de overloop van locatie naar locatie goed te laten verlopen. Door de optimale samenwerking tussen Fred en Patricia konden o.a. de foto’s van cliënten en de vele familie foto’s soepel verlopen.

De kwaliteit van het fotoboek is geweldig. En de vele mogelijkheden die er geboden worden is zeer prettig, zoals dat de (dag)gasten de foto’s zelf kunnen nabestellen via een link .

We zijn dus zeer blij dat we voor hen gekozen hebben en zouden dit direct weer opnieuw doen en iedereen Fred en Patricia aanraden.

Tot de volgende fijne samenwerking!”